Cobaty International is de internationale organisatie voor de bouw, stedenbouw en het milieu die bouwprofessionelen verenigt. Cobaty International is ontstaan uit Cobaty France.

COBATY heeft tot doel de actoren van het bouwbedrijf bijeen te brengen, een gewaardeerde gesprekspartner te worden van de instellingen en de plaatselijke overheden en erkend te worden door de overheden van de landen waar zij gevestigd is.

HetSint-Annakasteelbevindt zich aan de rand van het Zoniënwoud en toch vrij dicht bij het centrum van Brussel. De « Royal International Club Château Sainte-Anne » is een internationale ontmoetingsplaats waar meer dan 35 verschillende nationaliteiten in een vriendelijke sfeer samenkomen. Naast zakenlieden, diplomaten en expats, genieten ook talrijke Belgische families van deze veelzijdige club waar hen zowel uiteenlopende activiteiten in het kasteel als sport in een unieke omgeving worden aangeboden.

Of het nu gaat om een bruiloft, een familiediner of zakenlunch, een receptie of een feestje, traiteur John Paquot biedt u een op maat gemaakte aanbieding. Vertrekkende van standaardaanbiedingen en na een of meerdere persoonlijke afspraken, verfijnen zij uw wensen om u de verwachte service te bieden.

Traiteur john Paquot

Buildwise (Het nieuwe WTCB) is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.